Ma t/m Vr: 9 - 18
+31 (0) 629590983
info@mediavalley.nl
Close

Het ‘colosseum’ puilt uit

                   

Het ‘colosseum’ van Media Valley puilt vanochtend uit met zestig studenten die luisteren naar een masterclass van documentairemaker en schrijver Arnold van Bruggen, onder meer bekend van het Sotchi Project.

Na eerdere masterclasses bereidt ook Van Bruggen de studenten voor op hun eindopdracht: een multi media story over ‘de prestatiemaatschappij,’ die ze gaan maken onder begeleiding van de docenten Maurice Copier en Koen Geurts. In februari is de presentatie van de resultaten.

Media Valley in Sittard brengt elk jaar 200 HBO’ers in contact met Limburgse mediabedrijven, onder het motto ‘De verhalen van morgen, nu al.’ In Media Valley werken De Limburger en Zuyd Hogeschool samen, met subsidie van het Stimulerings Fonds voor de Journalistiek.