Ma t/m Vr: 9 - 18
+31 (0) 629590983
info@mediavalley.nl
Close

Kajan en Caya: designer en journalist

Media-innovatiecentrum Media Valley in Sittard brengt elk jaar 200 HBO’ers in contact met Limburgse mediabedrijven, onder het motto ‘De verhalen van morgen, nu al.’ Media Valley is een samenwerking van De Limburger en Zuyd Hogeschool, met subsidie van het Stimulerings Fonds voor de Journalistiek.

Zeven afgestudeerden krijgen via het MV Talentprogramma gedurende drie maanden extra begeleiding op weg naar een start up of een baan. Vandaag stellen zich voor: 

Caya Forman:

Zo lang als ik me kan herinneren, ben ik bezig met verhalen vertellen. Toen ik nog niet kon schrijven, tekende ik met potlood avonturen van fictieve personages en liet ik mijn oma de tekst er bij plaatsen. Ik vertelde, oma schreef op. Tegenwoordig zet ik zelf mijn pen op papier en verdiep ik me het liefst in muziek, psychologie en persoonlijke verhalen.
Ik ben onlangs afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Journalistiek en sinds 2016 werk ik bij muziekblad Revolver’s Lust For Life, waar ik twee dagen per week een droombaan als popjournalist mag vervullen. Hoewel ik hier enorm veel voldoening uit haal, realiseer ik me dat ik meer wil. Meer schrijven, meer uitdagingen en nieuwe kansen aangrijpen om mezelf verder te ontwikkelen als journalist.
Maar hoe ik dat dan aanpak en vooral wát ik precies wil; dat blijft toch een beetje vaag. Ik ben samen met Media Valley op zoek gegaan naar antwoorden en al een flink eind gekomen. Maar hoe mijn verhaal afloopt, blijft voorlopig nog even spannend.

 

 

 

  Kajan Varenthiran:

Waarom het Media Valley Talentprogramma?

Het liefst hou ik me bezig met het visualiseren van 3D-beelden, maar met alleen beeldend bezig zijn, kom je niet ver.

Zelf heb ik weinig ervaring in het ondernemerschap. Ik weet nu waar ik heen wil groeien, maar moet me leren strategisch op te stellen naar mijn publiek toe, daarnaast heb moeite om te communiceren met de juiste woorden naar de juiste publiek toe.

Ik geloof dat Media Valley mij hier de goede richting op kan wijzen en me kan leren me ondernemend op te stellen. Daarnaast vergroot Media Valley de kans om mijn netwerk uit te breiden en met verschillende vakgebieden in aanraking te komen.