Ma t/m Vr: 9 - 18
+31 (0) 629590983
info@mediavalley.nl
Close

De talenten Robbert en Sarah!

Mijn naam is Robbert Kuijper, recent afgestudeerd en sinds een jaar vooral actief met drones
Na de aanschaf van mijn eerste drone ben ik volledig verzot geraakt op de enorme potentie van de techniek. Ik zie het als een krachtige tool om verhalen op een nieuwe en unieke manier te vertellen. Beelden die voorheen nog enkel met vliegtuigen en helikopters konden worden gemaakt zijn met een drone vele male goedkoper en toegankelijker geworden.
Een techniek die zijn plek in onze maatschappij nog niet heeft gevonden maar ook niet meer uit het toekomstbeeld valt weg te denken. De techniek verwondert en overdondert. Een zeer interessant spanningsveld. Waar gaat de techniek naartoe? En meer nog, hoe kan ik hier deel van uit maken?
Een vraagstuk waar ik veel mee bezig ben en waar ik; als vers afgestudeerd CMD’er sturing in kan gebruiken. Dit is de reden dat ik deelneem aan talentprogramma van Media Valley.
 —
 —
Sarah Witpeerd, content creator en ambitieuze idealist
Toen ik kort na de zomer afstudeerde aan de Maastricht Academy of Media Design and Technology ben ik mij gaan afvragen hoe ik mijn toekomst wil gaan indelen en hoe ik mijzelf wil ontwikkelen. Vlak hierna werd ik benaderd om mee te doen aan het Talentenprogramma van Media Valley en al snel viel alles op zijn plek.
Ik hoop in deze periode mezelf meer te ontwikkelen en echt op zoek te gaan naar mijn ware doel. Ik heb grote ambities en wil graag eigen bedrijven opzetten. Ik vind het belangrijk om mensen samen te brengen en de positieve kant van het leven te benadrukken, en dit hoop ik ook te vertalen op zakelijk vlak.
Daarom ga ik aan de hand van het Talentprogramma met Theo Ploeg en Rob Aalders  bij Media Valley op zoek naar mijn ware ambitie en hoe ik dit kan vertalen naar een toekomstplan.
 Media Valley in Sittard brengt jaarlijks 200 HBO’ers in contact met de Limburgse mediawereld.