Ma t/m Vr: 9 - 18
+31 (0) 629590983
info@mediavalley.nl
Close

Talenten Anne en Paul stellen zich voor

De zeven deelnemers aan het Talentprogramma zijn drie weken onderweg. Media Valley biedt deze alumni van Media Valley gedurende drie maanden extra hulp richting een start up of baan in de mediawereld. Vandaag stellen twee deelnemers zichzelf voor.

Mijn naam is Anne Laumen en ik ben net afgestudeerd aan Maastricht Academy of Mediadesign and Technology. Het talentenprogramma van Media Valley helpt mij met de overstap van student naar zelfstandige ondernemer. Mijn passie zijn mensenrechten, met name de rechten van seksuele minderheden. Ik heb de ambitie om een community op te bouwen die jonge mensen helpt hun seksuele identiteit te begrijpen en te accepteren. Met de hulp van de professionals van het talentenprogramma, hoop ik daar een start mee te maken.

 

 

 

 

Afgestudeerd, wat nu?

Ik geloof in de kracht van esthetiek en wil dit vaker in het dagelijks leven terug zien. Communicatie in allerlei vormen kan een touch gebruiken. Hoe kan ik hier een business model van maken? Hoe kan ik hiermee een toekomst opbouwen?

Door mee te doen aan het Media Valley-talentprogramma hoop ik antwoord te krijgen op veel vragen en hiermee mijn toekomst vorm te geven.

Paul Cremers, net afgestudeerde CMD’er