Ma t/m Vr: 9 - 18
+31 (0) 629590983
info@mediavalley.nl
Close

De Limburger aan de slag met datavisualisatie

Vijf vormgevers van De Limburger doen bij Media Valley mee aan de workshop Datavisualisatie.
Katinka Hanselman, Ivo Meeuwissen, Nicolle Kohl, Rob Klein Goldewijk, Debby Frissen en Juliëtte Jacobs buigen zich over twee verhalen uit de krant van vandaag. Een deel van die teksten gaan ze omzetten in een visualisatie. De zes zijn de eersten die hiermee aan de slag gaan, samen chef Beeld en Vorm Jos Adriaens.
 –
                                      
 –
Er hadden zich veel meer vormgevers aangemeld, voor de overigen komt een extra sessie Datavisualisatie in januari.
Volgende week is een sessie voor (onderzoeks)journalisten van De Limburger: hoe haal ik uit grote hoeveelheden data een verhaal, dat gevisualiseerd kan worden? Deze workshop, ook gegeven door Media Valley-projectleider Raoul Boers, is volgeboekt.