Ma t/m Vr: 9 - 18
+31 (0) 629590983
info@mediavalley.nl
Close

Programma met zeven talenten gestart

    Het Media Valley-Talentprogramma is vandaag gestart. Uitgangspunt: ‘Ik heb m’n HBO-diploma op zak, maar wat nu?’ Zes alumni van Zuyd Hogeschool in Maastricht en Fontys Hogeschool voor Journalistiek Tilburg worden de komende drie maanden begeleid op weg naar een start up. Theo Ploeg van Bureau Neue helpt hen om hun basisidee aan te scherpen. Rob Aalders van Spark City doorloopt met de talenten het Business Canvas-model.

Het MV-Talentprogramma wordt (mede) mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

De deelnemers zijn: Joey Hansen, Robbert Kuijper, Anne Laumen, Caya Forman, Kajan Vanniyasingam, Paul Cremers en Sarah Witpeerd. De komende tijd zullen we hen hier nader voorstellen. We wensen hen alvast veel succes!