Ma t/m Vr: 9 - 18
+31 (0) 629590983
info@mediavalley.nl
Close

Media Valley bij opleiding journalistiek

 Studente Odet Rosenkrantz, die bij Media Valley in Sittard stage loopt, was uitgenodigd om, samen met stagebegeleider Joos Philippens, te praten met visitatiecommissie bij de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

De commissie vroeg haar vandaag hoe ze bij Media Valley was terecht gekomen. ,,Media Valley was  aanwezig tijdens de stagemarkt op school. Een medestudente tipte me: Odet, dat Media Valley is echt iets voor jou. Ik ging snel kijken, werd enthousiast, stuurde een mail, kon op gesprek komen. Er was meteen een klik en het was geregeld.”

Odet, studente journalistiek, werkt nu samen met CMD-studente Katja Soulier aan een game voor 11- tot 14-jarigen die op een speelse manier geconfronteerd worden met het fenomeen ‘nepnieuws.’