Een vraag? Geen probleem!

Geen antwoord op je vraag? Neem contact op!

Is Media Valley een bedrijf?

Nee, Media Valley is geen bedrijf. Media Valley is een stichting opgericht door Zuyd Hogeschool en Mediahuis Limburg. Beide partijen zijn evenredig vertegenwoordigd in het bestuur.

Heeft Media Valley een winstoogmerk?

Nee. Media Valley is een stichting zonder winstoogmerk. De middelen die Media Valley ontvangt worden ingezet voor onderzoek en experiment en het bevorderen van mediaondernemerschap in Limburg.

Kan ik stage lopen bij Media Valley?

Dat hangt af van je opleiding. Media Valley begeleid alleen studenten met een opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Daarnaast moet de stageopdracht passen binnen één van de expertisegroepen van Media Valley. Lees hier meer over de expertisegroepen DJIN, HEDGE en Echoes.

Kan ik afstuderen bij Media Valley?

Jazeker. De studiecoaches van Media Valley hebben uitgebreide ervaring op het gebied van afstudeerbegeleiding. Net zoals bij stageverzoeken beoordelen we of een plan past bij een van de expertisegroepen. Ook publiceert Media Valley met regelmaat vacatures voor afstudeerstages.

Heeft Media Valley meerdere locaties?

Media Valley heeft haar hoofdkwartier op de 6e etage van de vestiging van  Mediahuis Limburg te Mercator 3 in Sittard. In de nabije toekomst worden sattelietlocaties gelanceerd op verschillende plaatsen in Limburg, in samenwerking met partners.

Heb ik een specifieke studieachtergrond nodig?

Nee, maar affiniteit met media en/of journalistiek is een pré. Gezien de aard van onze expertisegroepen zijn achtergronden op het gebied van pedagogiek of social studies ook mogelijk. Maatwerk is mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.