Onderwijs

Cultuur snuiven in Sittard-Geleen | Globalisation Minor

By juni 6, 2019 No Comments

Media Valley faciliteert verschillende minoren van de opleiding MAMDT. Een van de minoren die jaarlijks terug komt is de minor Globalisation and New Media. Het internationale minor programma Globalisation and New Media gaat dieper in op de relatie tussen globalisering en hedendaagse media. Tijdens de minor van afgelopen periode onderzoeken studenten het internationale werkverkeer in de Euregio en de beleving van een schijnbaar grenzenloze economie. Gedurende 10 weken produceren studenten content en storytelling gerelateerd aan dit onderwerp, elk met een unieke insteek.

"De minor Globalisation and New Media wordt jaarlijks gehouden in samenwerking met Stichting Media Valley"

Een van de projecten die uit de minor is voortgekomen is het verhaal over verschillende soorten cultuurconsumenten., gemaakt door Lieke Peeters. Het verhaal focust zich op de vele culturele evenementen in de regio Sittard-Geleen. Middels een korte quiz kom jij erachter of je een cultuur snuiver bent of een party animal. Het multimediaal product maakt jou middels een aantal vragen ervan bewust wat van type evenement bezoeker jij bent.

Bekijk de gehele quiz online en doe de test!

http://cultuursnuiverofpartyanimal.liekepeeters.com

Sarah Witpeerd

Sarah Witpeerd

Sarah houdt van alles wat met beeld te maken heeft: fotografie, schrijven, branding en content creëeren. Ze heeft een goed oog voor detail en bij elke hotspot pakt ze haar camera om deze plek vast te leggen. Naast content en branding voor verschillende bedrijven houdt ze zich ook bezig met een blog en Instagram om haar passie te kunnen delen voor reizen, voeding en lifestyle gerelateerde content.

Leave a Reply