Het einde van het jaar is in zicht en dit betekent dat het MV onderwijsprogramma weer is opgestart. Gisteren is de minor Globalisation & New Media onder leiding van Theo Ploeg van start gegaan. Vandaag begint het MV Talentprogramma lichting 2018.

Minor Globalisation and New Media
Het internationale minorprogramma Globalisation and New Media gaat dieper in op de relatie tussen globalisering en hedendaagse media. Tijdens het programma van 2018 onderzoeken studenten het internationale werkverkeer in de Euregio en de beleving van een schijnbaar grenzenloze economie. Gedurende 10 weken produceren studenten content en storytelling gerelateerd aan dit onderwerp, elk met een unieke insteek.

De minor vindt plaats in samenwerking met Media Valley Limburg.

“En, wat ga je nu doen?”.

Talentprogramma 2018
Donderdag 22 november is het jaarlijkse talentprogramma van Media Valley van start gegaan. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor digitaal creatieven die hun bedrijf, project of ambities naar een hoger niveau willen tillen. Na het afstuderen ontstaat al snel de vraag: “En, wat ga je nu doen?”. Sommige mensen kunnen deze vraag direct beantwoorden, maar menigeen hangt nog even vast in een “Eh…”. Daarvoor heeft Media Valley het talentprogramma ontwikkeld: een programma dat je 12 weken lang begeleidt en klaarstoomt voor de professionele praktijk of een toekomst als zelfstandige.

Sarah Witpeerd

Sarah Witpeerd

Sarah houdt van alles wat met beeld te maken heeft: fotografie, schrijven, branding en content creëeren. Ze heeft een goed oog voor detail en bij elke hotspot pakt ze haar camera om deze plek vast te leggen. Naast content en branding voor verschillende bedrijven houdt ze zich ook bezig met een blog en Instagram om haar passie te kunnen delen voor reizen, voeding en lifestyle gerelateerde content.

Leave a Reply