Team

Introducing: Jelle van de Steeg | Stagiair Media Valley

By oktober 4, 2018 No Comments

Onze nieuwe stagiaire: Jelle van de Steeg!

Sinds kort heeft Media Valley een nieuwe stagiair op de vloer, vandaag aan hem het woord om zichzelf officieel te introduceren.

Mijn naam is Jelle en ik ben momenteel tweedejaars student journalistiek op de Fontys Hogeschool in Tilburg. Tot februari 2019 loop ik stage bij Media Valley – en in die tijd ga ik onder meer aan de slag met een onderzoek naar de paardenbusiness in het noorden van Limburg.

De combinatie van mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid zullen de aankomende maanden goed van pas komen op de zesde etage van het Mediahuis. Het zal – mede door de hulp vanuit Media Valley, hopelijk leiden tot enkele sterke producties.

Ben je benieuwd naar meer van Jelle’s werk of vind je het leuk om op de hoogte te worden gehouden van zijn stagetraject? Bezoek dan zeker ook zijn blog waar hij via blog posts zijn onderzoek bijhoudt!

http://www.jellevandesteeg.fhj.nl

Elk half jaar nemen wij een journalistieke stagiair aan om mee te werken aan journalistieke producties binnen Media Valley. Ben jij bezig met de opleiding Journalistiek en nog op zoek naar een toffe stage? Neem dan zeker eens contact met ons op en kijk wat wij je kunnen bieden!

Sarah Witpeerd

Sarah Witpeerd

Sarah houdt van alles wat met beeld te maken heeft: fotografie, schrijven, branding en content creëeren. Ze heeft een goed oog voor detail en bij elke hotspot pakt ze haar camera om deze plek vast te leggen. Naast content en branding voor verschillende bedrijven houdt ze zich ook bezig met een blog en Instagram om haar passie te kunnen delen voor reizen, voeding en lifestyle gerelateerde content.

Leave a Reply