Hedge

Innovatieve verhalen over erfgoed

By september 12, 2018 No Comments

Kasteel Hoensbroek

Op woensdag 5 september is Media Valley met een kleine delegatie docenten en alumni van MAMDT op bezoek geweest bij Kasteel Hoensbroek. Samen met Anne Rose en Jody van Kasteel Hoensbroek hebben we ons verdiept in de geschiedenis van het kasteel en de omgeving. Van hieruit hebben we de mogelijkheden voor toekomstige projecten besproken tijdens een interessante rondleiding door het kasteel en de kerker.

Het was een zeer inspirerende middag en we hopen op een leuke samenwerking!

Raoul Boers

Raoul Boers

Mijn naam is Raoul Boers en ik ben projectleider van Media Valley. De eerste webpagina die ik schreef ging over Star Trek en beeldvorming omtrent technologie. Het was 1995 en ik studeerde Cultuur- en Wetenschapsstudies in Maastricht. In het kader van de onderwijsmodule “Images of Technology” schreef ik over Gene Roddenberry die ooit zei dat hij niet wist HOE het over-en-weer beamen door Scotty werkt, maar wel DAT het werkt.

Leave a Reply